Duhen apo nuk duhen konsumuar makaronat në mbrëmje? Ja mendimi i ekspertëve…

Ushqimi është një nga dashuritë më të mëdha për çdo njeri por zgjedhja e tij duhet të jetë shumë e kujdesshme. Një nga ushqimet më të preferuara për secilin nga ne janë makaronat por për shkak se kanë përbërje brumi njerëzit evitojnë t’i konsumojnë në vaktin e darkës. Pavarësisht gojëdhënave të shumta, që flasin për […]

Tërshëra, ushqimi që i bën fëmijët më të zgjuar

Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të fillojnë ditën në mënyrë të shëndetshme, ju ofroni një mëngjes me qumësht, drithëra të cilët përmbajnë tërshëre dhe pak fruta të thata. Tërshëra përmban shumë lloje vitaminash dhe në sasi te konsiderueshme, si dhe lëndë inorganike, për të cilat fëmijët kanë veçanërisht nevojë, që të gëzojnë një shëndet të […]