Elezi: TVSH-ja Ime po i arrinë qëllimet – kthehen paratë tek qytetarët dhe ulet ekonomia joformale!

TVSH-jaIme tashmë po jep rezultatet për qëllimin që është vendosur – ndikon në uljen e ekonomisë joformale dhe kthehen parat te qytetarët, thekson zëvendësministrja e financave Shiret Elezi. Elezi theksoi se përfshirë ditën e djeshme qytetarët kanë realizuar kthimin e mbi 930 mijë euro, duke skenuar thuajse 7 milion llogari fiskale me fitim prej 3,5 […]

Endrit Duraku nuk ndalet, ylli i mbrëmjeve live dhe ahengjeve familjare (Video)

Sigurisht që mbrëmjet live të muzikës për gjithë shqiptarët janë të rëndësishme aq edhe sa dasmat dhe ahengjet e ndyshme familjare e për këtë nevojitet që të keni të ftuar këngëtarin e duhur. Po të hidhet një kërkim nëpër rrjetet sociale videot dhe performancat e yllit të muzikës live Endrit Duraku po bëjnë namin, sepse […]

Ky është Pazza dhe hiti i tij ‘Mamacita’ (Video)

Një këngë verore, me një klip mjaft modern është realizuar nga këngëtari Pazza i cili vjen shumë më ndryshe me këtë projekt interesant duke i kënduar dashurisë. Duke mos dashur të ndalojë me kaq, ai së shpejti do të sjellë edhe projekte të reja për të sunduar skenën shqiptare me këngë e hite të bukura. […]

Miku i biznesmenit Lazim Destani do të zgjedhet drejtor i CIA-s

Ratcliffe, mik dhe përkrahës i shqiptarëve në Ballkan John Ratcliffe është kongresmeni amerikan i cili pret miratimin e Senatit për t’u bërë drejtor i Inteligjencës Kombëtare të Amerikës. Ai njihet si një mik i mirë i shqiptarëve si dhe përkrahës i çështjes shqiptare në Ballkan. Pas dorëheqjes së Dan Coats, presidenti amerikan Donald Trump ka […]

Kurbanin tuaj mund ta dhuroni për nxënësit e Medresesë “Isa Beu”

Kurbanin tuaj mund ta dhuroni për nxënësit e Medresesë “Isa Beu” Nxënësit e Medresesë Isa Beu falenderojnë dhe lusin Allahun Fuqiplotë t’i shpërblen të gjithë ata që përmes Sadekatul-fitrit, Zeqatit, kurbanëve, lëkurave të kurbanëve dhe ndihmave të tjera vullnetare, ndihmuan dhe inshallah do të ndihmojnë në kultivimin dhe zhvillimin e jetes fetare islame, respektivisht mirëmbajtjën […]

Elezi takon delegacionin nga sektori buxhetor i Dhomës së përfaqësuesve të SHBA-ve

Zëvendës ministrja e financave Shiret Elezi sot ka realizuar takim me delegacionin nga sektori buxhetor i Dhomës së përfaqësuesve të SHBA-së, znj. Shalanda Jang dhe znj. Kristi Xh. Antoni. Në takim me drejtoreshën e Sektorit të komisionit për buxhet në shërbimin e Dhomës së përfaqësuesve të SHBA Shalanda Jand dhe udhëheqësen e Sektorit për planifikim […]