Ajo jo vetëm është e bukur pot dhe një yll i njohur në Suedi dhe në Kosovë. Po flasim për pop starin Liza Therese Holmberg e cila dhe pak ditë do të martohet me princin e saj djalin simpatik nga Bangladeshi por që jetojnë të dy në Stotkolm. Mësojmë se e bukura Liza ka nisur para festën me një party duke respektuar traditat indiane e ku është dukur si një princeshë. Dasma e yllit të njohur do të jetë më 24 gusht e ku është planifikuar të jetë një dasëm përrallore ku ne do ju sjellim edhe momente dhe foto kur të ndodhë.

https://www.instagram.com/p/B0v_mjrI1rP/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *