Talentin në muzikë e ka të madh.

Këngëtari Ylber Osmani njihet për hitet e tij, por, gjat verës është i angazhuar edhe me dasma kudo në Kosovë.

E atmosfera që atje krijon është tejet e zjarrtë.

Së fundmi, Ylberi ka qenë në dasmën e çiftit Granitit dhe Biondinës, ku argëtoi gjithë dasmorët me zërin unik dhe këngët e zgjedhura.

Në Instagram, ai ka hedhur disa video nga mbrëmja dhe atmosfera ishte në kulm.

View this post on Instagram

Live nga atmosfera në Sllatin Aviano

A post shared by Ylber Osmani (@ylberosmani) on

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *