Këngëtari i njohur dhe i shumë hiteve Kushtrim Dobra ka sjellë një tjetër projekt muzikorë pas shumë hiteve që po realizon viteve të fundit.

Edhe pse i stërngarkuar me punë, mbrëmje muzikore dhe ahengje të ndryshme familjare sin ë Kosovë, Maqedoni e gjithëandej ku jetojnë shqiptarët, Kushtrimi ka gjetur kohë për të sjellë pranë mbështetësve të tij edhe një këngë të re të finalizuar edhe me klip.

Projekti i tij i ri mbanë titullin “Të urrej”, një këngë me plot shije që e rikthen këngëtarin në majën e karierës së tij.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *