Me tekst të Ghulos, muzikë, miksim dhe masterizim nga Nurteel këngëtari i njohur Edon Zejna vjen me një super projekt të titulluar ‘Zemra’ ndërkohë që producent ekzekutiv është Labinot Nuraj kurse videoprojekti i realizuar nga Cetinovska. Një këngë mjaft me shije dhe në kohë të duhur vjen pikërisht nga Edoni duke sjellë kështu freski pas sezonës verore të mbingarkuar me shumë projekte muzikore.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *