Asim Gashi ka publikuar një kolazh 10 minutëshe me hite të cilët janë kënduar ndër vite.

Ai ka përmbledhur shumë këngë në një potpuri të vetme.

Gashi këtë potpuri e ka publikuar në kanalin e tij në “Youtube”.

Si zakonisht, i veçantë dhe tejet unik, Asimi tregoi se pse është mjaft i kërkuar me këngët e tij.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *