Sot, bashkë me Kryeministrin Haradinaj dhe ambasadorin amerikan Kosnett ishim prezent në zbulimin e memorialit në nderim të viktimave të 11 shtatorit, të sulmit të tmerrshëm terrorist ndaj SHBA-së në vitin 2001. Edhe njëherë, dëshmojmë qartë lidhjen tonë të përjetshme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *