“DermoBy Simoneta” në Ferizaj po ua bënë femrave ëndrrat realitet A keni dëgjuar për “DermoBy Simoneta”, klinikën estetike në Ferizaj që ofron një mori shërbimesh me metodologjinë dhe aparaturën më të aofistikuar? “DermoBy Sinoneta” në Ferizaj është shndërruar në vendin më të frekuentuar për tretmane, ndërhyrje dhe shërbime të bukurisë. Simoneta Bajrami, pronare e “DermoBy Simoneta”, e shkolluar për Biokimi në Prishtinë, ka marrë mesime dhe jashtë vendit, madje edhe në Tubingen në një nga Universitet prestigjioze të mjeksisë, e tutje edhe në vende si Zvicër, Shkup e Tiranë.

Ajo, ka sjell në Kosovë praktikat më të mira të kësaj fushe. Siç bëhet e ditur, kjo qendër ndahet në dy sektore, në atë të mjeksisë estetike dhe sektorin kozmetiko-estetik, ku ofrohen shërbime si grim, flokë, thonjë, qerpik, vetulla, etj. Në “DermoBy Simoneta” realizohen ndërhyrje me fillers, botox, mezoterapi, etj. Së fundi, në klinikën estetike që është bërë tejet e famshme, po kryhet edhe një shërbim i ri që quhet Oksigjeni terapia për lëkurë, që ndihmon në zvogëlimin e linjave të imëta dhe rrudhave.

Gjithashtu edhe terapia me dritë LED që është një trajtim pa dhimbje, relaksues, jo-invaziv për kujdesin e lëkurës që ka përfitime të shumta – veçanërisht stimulimi i kolagjenit dhe trajtimi i puçrrave të buta deri ne ato me të moderuara. … LED drita stimulon aktivitetin qelizor, përfshirë fibroblastet që prodhojnë kolagjen, i cili i jep lëkurës pamjen e saj të shëndoshë. Nga këto shërbime të “DermoBySimoneta” në Ferizaj, po përfiojnë një klientelë e gjërë, përfshirë edhe emeat më të njohur të skenës muzikore, botës së televizionit, etj. Së fundi, në “DermoBy Simoneta” ishte edhe këngëtarja e popullarizuar Engjellusha Salihu, që po kujdesej për shëndetin dhe shkëlqimin e lëkurës së saj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *