Ai është një artist i cili herë pas here na shfaqet në rolet e tij interesante si aktor. E kemi fjalën për aktorin Nikë Rrasi i cili ka festuar ditëlindjen si kurrë më parë, ku mësojmë se bashkëshortja e tij ia ka bërë këtë suprizë duke e dërguan te vendi i aktorit të madh Sylvester Stallone në Birmingham të Anglisë. Mësojmë se aktori shqiptar është fans i madh i aktorit internacional e do të mbetet për të ditëlindja më e bukur e tij. Edhe 100 i urojmë dhe ne Nikës dhe suksesin pse jo të Stallones.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *