Vetëm prej pak ditësh reperi KMC ka publikuar klipin e shumëpritur “Si vllazën” klip që e kishte lajmëruar prej disa kohësh. Nën kujdesin e kompanisë filmike “Fourinfinit” dhe me produksion të tijin KMC duket se e mbajti fjalën, ai solli një minifilm të realizuar në një klip, me fabul aktuale, me interpretim real dhe origjinal,

“Si vllazën” ndoshta ishte klipi që mungonte në portofolin muzikor të reperit. Në linkun më poshtë ju mund të ndiqni klipin dhe sigurisht që mund të jepni edhe mendimin tuaj, por jemi të sigurtë që do t’ju pëlqejë po aq sa na pëlqeu edhe neve…:

https://www.youtube.com/watch?v=OUaglvSaBXw

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *