Ne 30 vjetorin e rënies heroike te Heronjeve te Kombit, Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu!
Nderim nderit te kombit ne Llugë dhe Llaushë, aty ku pushojne pergjithmone te pavdekshmit e Atdheut!
Me 2 Nentor 2019!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *