Ish deputeti i PDSH-së Ziadin Sela njëkohë vazal i Menduh Thaçit, nëpër fjalime të fushatave parazgjedhore gjithmonë i laritej Thaçit dhe i betohej se nuk do të shtitet nga PDSH dhe do të qëndrojë besnik i tij gjithmonë, mirëpo kjo nuk ndodhi deri në një moment kur interesat e tij personale mbaruan e kështu edhe Thaçit i hapi front në skenën politike. Për t’u bindur se ka thënë ashtu mjafton të klikohet video në vazhdim:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *