Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet.AURORA MUNISHi quhet këngëtarja e cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim .

Kënga e re nga AURORA MUNISHI mban titullin “SI ME MAGJI” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive. “Si me magji” vjen pas këngës “ti ke ndryshu” këngë kjo që paraqiti për herë të par Aurorën para publikut

https://www.youtube.com/watch?v=3p_L9HAwWBI

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *