Në Lagjen e Trimave, Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim, ka zgjedhur drejtuesin e ri të këtij forumi. Z. Burim Murseli, nga sot, është kryetari i forumit rinor të lagjes Teqe të BDI-së.

Pas një procesi demokratike, të rinjtë e këtij bastioni të BDI-së, Z. Burim Murseli, është kryetari i Forumit Rinor të Lagjes Teqe.

Z. Valmir Aziri ka potencuar se “rinia e kësaj lagje është rreshtuar fuqishëm pas politika e te Bashkimit Demokratik për Integrim”.

Lajmin e bëri të ditur, udhëheqësi rinor dhe aktivisti i BDI-së, Valmir Aziri, ja postimi i tij në fb:

Teqja lagjja e Trimave, rinia e kësaj lagje është reshtuar fuqishëm pas politika e te Bashkimit Demokratik për Integrim, Burim Murseli nga sot është kryetari i forumit rinor të lagjes Teqe të BDI-së 👊

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *