Sonte nëndega e Aleancës për Shqiptarët e fshatit Gjorgjevisht – Komuna Vrapçisht, kalon në rradhët e Partisë Demokratike Shqiptare si pasojë e politikave të dëmshme dhe koalicionit demotivues mes Aleancës dhe Alternativës. Këtë njoftim e bëri të ditur faqja e PDSH-së në Facebook gjatë një takimi të kryetarit z. Menduh Thaçi në fshatin Dobërdoll.

Përveç kalimit të sotëm, mbrëmë ndodhi edhe një tjetër lëvizje ku këshilltari i Aleancës në komunën e Zhelinës kaloi në rradhet e PDSH-së. Ky njoftim u bë i ditur fillimisht nga vetë këshilltari dhe më pastaj u prononcua edhe nga faqja zyrtare e PDSH-së në Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *