Një super projekt do të vijë të shtunën nga dy artistë Labinot Rexha dhe Dardan Gjinolli me titull “Ajo”. Teksti dhe muzika është punuar nga Granit Gashi- Massive Production dhe video nga Loni Production-Valon Rexha dhe pritet të jetë një super bashkëpunim dhe një hit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *