Me kandidimin e Oliver Spasovskit në garën presidenciale si kandidat koncenzual mes LSDM, BDI dhe disa partive tjera, pozita e ministrit në MPB ngelet boshe, e për këtë kryeministri Zaev ka vendosur që të ulë deputeten dhe nënkryetaren aktuale të parlamentit Frosina Remenski. Ajo në fakt në qeverinë teknike ishte ministre e punës dhe politikës sociale, një profesioniste e vërtetë me një përvojë të gjatë si profesoreshë universitare në sferën e sigurisë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *