Ajo din të jetë aktive jo vetëm kudo e kërkuar por dhe me super projekte dhe zgjedh kur bëhet fjalë për bashkëpunime. Këtë herë ka qenë idea e këngëtarit të njohur afganistan Valy që ka dashur të ketë një bashkëpubim me artisten shqiptare Alida Duka. Shumë shpejt do të vijë ky bashkëpunim me një super klip natyrisht ku pritet të pushtojë jo vetëm tregun shqiptar por edhe atë internacional.

#Comingsoon finally the new song Valy #Valyhejdasy @Tamim 🙏

Gepostet von Alida Duka am Montag, 25. März 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *