Është një nga modelet më të mira shqiptare. Xhensila Seferi quhet vajza e cila ka një bukuri të rrallë, qoftë në fytyrë, ashtu edhe në format trupore.

Në Instagram, ajo hedhë foto të ndryshme, duke treguar se sa seksi është. Madje, së fundmi, Xhensila ka realizuar një set të ri të fotografive, ku ka shfaqur stilin dhe elegancën që e rrethon çdo ditë.

© SYRI.net

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *