Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugarevski, thekson se nuk pret që të gjendet në listën e funksionarëve të cilët do të shkarkohen nga kryeministri Zoran Zaev i cili ka paralajmëruar rekonstruimin e qeverisë.

Sugareski thekson se nuk pret që të jetë në atë listë mirëpo do të respektojë çdo vendim të kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *