Një projekt mjaft i bukur dhe një këngë plot ritëm ku tema e dashurisë ka moralin brenda sapo ka ardhur nga artisti Shtjefën Ujkaj. Kënga quhet “Kerre Pare” me kompozim nga Nurtel Morina e video punuar nga Gezim Hysenaj e mund ta shihni në kanalin e Arkiva Shqip në youtube, një këngë mjaft e bukur që ka nisur të pritet mjaft mirë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *