Vetëm 9 ditë na ndajnë nga spektakli në Kërcovë ku ngjarja në ring nuk ka ndodhur më parë në asnjë qytet e ndoshta ky do jetë më i rëndësishmi që është mbjtur në vendin tonë, do marin pjesë shumë bokser nga Bosnja, Serbia, Kroacia, Shqipëria e Gjermania, është paralajmëruar që vo ijë Adnan Aliq, bullgari Ramcev por edhe Dragiq nga Serbia, Florian Marku e Boyka etj.

Gjithashtu është paralajmëruar edhe pjesëmarës nga vendi si Osman Demiri, Ardit Asani, Arbin Selmani, Filip Stefanovski, Lubomir Andreevski, Hajredin Sendic, Tomislav Nikola dhe Beliq Istocki. Ngjarja do të mbahet më 20 korrik në sallën Jancica në Kërvocë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *