AMFBZHR bën shpalljen publike për ndarjen e mjeteve IPARD, Selami: Po zhvillojmë fermat dhe bizneset

Shkup, 4 tetor – Përmes shpalljes publike të re për ndarjen e mjeteve IPARD nga program 2014-2020, sot AMFBZHR ka bërë publike shpalljen në të cilën mund të aplikojnë të gjithë të interesuarit të cilët po i plotësojnë kushtet, ndërkohë që zëvendës drejtori Abdulselam Selami thotë se me këtë shpallje po zhvillojmë fermat dhe bizneset […]

Drejtori Selami inspektoi 7 km rrugë në fshatrat e Dibrës

Dibër, 3 tetor – Sot, së bashku me Drejtorin e Agjencisë së Pagesave z.Nikolçe Babovski dhe Kryetarin e Komunës së Dibrës, Hekuran Duka, inspektuam nga afër punimet e ndërtimit të rrugës komunale që lidh fshatrat Banjishte, Shame dhe Krifci me rrugën rajonale P-409 kah kufiri i Shqiprisë. Bëhet fjalë për një rekonstruim rrugor me gjatësi […]

Artistja Anjeza Ndoj Gjonaj ka ditëlindjen, ja falenderimi i saj special!

“Kur feston me njerëzit e zemrës në kalendar shënohet si ditë e artë. E bekuar e rrethuar me shumë dashuri dhe urimet tuaja miq ndjehem vërtetë e lumtur! Flm Zot pë gjithçka. Ju falenderoj pa fund secilin prej jush për urimet e pafundme të ditëlindjes time në inbox, tel dhe profil facebook. Secili urim i […]

Jehona e Dukagjinit nga Klina u dëgjua në Skenderaj, e do dëgjohet gjithandej me 6 Tetor

Erdhi dita që nga këto vende ku frymoi liria e u bënë ndryshimet e kohës të ngrihet qeveria Kurti. Drilona Jakaj që kandidon nga komuna e Klinës, shprehi shqetësimin për gratë e papuna dhe punëtorët e sektorit privat, duke shprehë bindjen se Qeveria e re do të rris punësimin dhe do kujdeset për punëtorin. Kurse […]

Artistët Shaqir Cërvadiku dhe Haki Godanci sjellin “Muhabet e internet”

Një super projekt sapo ka ardhur nga dy artistët e njohur Shaqir Cërvadiku dhe Haki Godanci që mban titullin ” Muhabet e internet”. Kënga ka një klip shumë interesant e premiera ka qenë në kanalin e Red Media, ndërsa muzika është realizuar nga Kolë Susaj me tekst po nga ky dhe vetë artisti Cërvadiku me […]

LSDM kundër zgjedhjes së shqiptarëve në gjykatën e Apelit

Zgjedhja e gjashtë gjyqtarëve në Gjykatën e Apelit të Shkupit  ra pas pezullimit të seancës në Këshillin Gjyqësor ku pauza u shndërrua në një panik kolektiv  të cilët vazhdimisht merrnin thirrje telefonike Siç mëson TS, një Gjykatëse maqedonase nga brendesia, më saktë nga Strumica, ishte më e zëshme kundër zgjedhjes së shqiptarëve në Gjykaten e […]

Bekteshi: Me implementimin e standardeve HALLALL për më shumë eksporte dhe më shumë turistë

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi mori pjesë në ceremoninë e ndarjes së çertifikatave për kompanitë që kanë implementuar standardin HALLALL në periudhën nga janari deri në qershor 2019, ngjarje e organizuar nën kujdesin e Agjencisë përimplementimin e standardit HALLALL në Maqedoni. Nëceremoninë, tëudhëhequrngaDrejtori i AgjencisëMuamer Veseli, MinistriBekteshitheksoi se ndarja e çertifikatave përkompanitëqëzbatojnëstandardin HALLALL, përtëcilatpërshtatëvjetrreshtMinistria e […]

Çun Lajçi zgjedh dhe Granit Shalën në mesin e kandidatëve të preferuar për deputet

Dëshirë artisti Katër miq, t’partive të ndryshme, për t’cilet isha gëzua sikur t’baheshin deputet: Gani Dreshaj,Granit Shala, Ali Lajqi dhe Brahim Selimaj Veç iu kallxova se si të doni. S’po ua imponoj! Dëshirë artistiKatër miq, t'partive të ndryshme, për t'cilet isha gëzua sikur t'baheshin deputet:Gani Dreshaj,Granit Shala, Ali Lajqi dhe Brahim SelimajVeç iu kallxova se […]

Me mbështetje financiare prej 11.4 milion denarë nga Ministria e Ekonomisë dhe Komuna e Çairit, deri në fund të vitit do të rinovohen 97 vitrina në Çarshinë e vjetër të Shkupit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, sot së bashku me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu, nënshkruan marrëveshjen për Projektin për rregullimin e vitrinave dhe reklamave në Çarshinë e vjetër të Shkupit me kompaninë kontraktuese “Konstruktor” DOO nga Shkupi. 9,700,000 denarë janë ndarë nga buxheti i Ministrisë së Ekonomisë për realizimin e këtij projekti, dhe […]