Kristi vjen me “Aman” kompozuar nga emrat më të njohur në muzikën shqiptare…!

Kristi është djaloshi që ka  lindur në 2 korrik të 1998-ës në qytetin e Vlorës. Pasioni për muzikën u bëi dukshëm  që nga mosha 5 -vjeçare  ku  dhe nisi të aktivizohej në koncertet për fëmijë, në qytetin e tij të lindjes .Më pas, në moshën 15-vjeçare studioi në shkollën artistike “Naim Frashëri “ në Vlorë […]